Uddannede Revisorer, Digitalt Bogholderi - Professionel Service, Perfekte Regnskaber

Tænk på os som din moderne revisionspartner – digitalt, prisvenligt og innovativt.

Vores team består af flere erfarne revisorer, regnskabschefer, digitaliseringskonsulenter og skatterådgivere. Vi brænder for at gøre det komplekse simpelt, frigive tid for vores kunder og levere rådgivning, der skaber reel værdi. Hos Digitalt Bogholderi får du den perfekte kombination af ekspertise og moderne teknologi. 

Vi befinder os i Fredericia & København!

Hvis du ønsker at blive kontaktet med henblik på et samarbejde, kan nedestående udfyldes. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

 

 

 
Contact Form Demo
Eksternt kontor Kolding

Outsourcing af din regnskabsfunktion til digitalt bogholderi

Digitalt bogholderi tilbyder at løse enten hele eller dele af din regnskabsfunktion. Vores kunder tæller alt fra koncerner til mindre danske selskaber. Gennem samarbejder med 500+ kunder gennem årene, har vi erfaring i at håndtere mange typer af regnskaber.

Vores kompetencer

Vi er specialister i outsourcing af regnskab med fokus på traditionelle ydelser som: Finansbogholderi, kreditorbogholderi, debitorbogholderi, årsafslutning, forberedelse til revision, lønregnskab, budgettering og rapportering til ledelse samt ejere.

 

Pris bogholder Fredericia
Kompetencer Bogholder vejle

Konkurrencedygtige priser

Vores timepris for månedlig bogføring ligger ved 10 kr. pr. bilag eller 495 kr. + moms, alt afhængig af hvor mange timers bogføring du har brug for. Vi udarbejder årsrapporter fra 2.995 kr. + moms. Vi assisterer ved forberedelse til ekstern revision og meget mere.

Vi kører også ud i lokale virksomheder og agere som regnskabschef på deres kontor. Der vil blive faktureret kørsel samt almindlige takster for denne ydelse.

 

Hos digitalt bogholderi får du professionelt bogholderi tilpasset dine behov.

Digitalt Bogholderi er her for dig, uanset om du driver din virksomhed i det charmerende Fredericia eller det pulserende København. Med vores revisionsekspertise inden for rækkevidde er det nemt at få den hjælp, du behøver, lige i dit lokalområde. Vi forstår vigtigheden af personlig service og skræddersyede løsninger, og vores revisorer står klar til at møde dig ansigt til ansigt for at forstå dine unikke behov. Uanset om det drejer sig om bogføring, økonomistyring eller skatteplanlægning, kan du regne med, at Digitalt Bogholderi er nær dig og engageret i din virksomheds succes. Vælg den nærhed, vælg den ekspertise – vælg Digitalt Bogholderi.

 

Ledelse

Matthias Pape Sørensen Revisor HD(R)

Matthias Pape Sørensen

Direktør & stifter af Digitalt bogholderi ApS

Revisor HD-R 

Område: Jylland & Fyn

 

Frigiver tid og ressourcer til din virksomhed.

Elias Profil billede

Elias Kononovas Rodriguez

Direktør & stifter af Digitalt bogholderi ApS

Revisor HD

Område: Storkøbenhavn & Sjælland

 

Passioneret om detaljer og kvalitet.

Regnskab fortaget af revisorer til overskuelig priser!

Indberettede Årsregnskaber
0 +
Tilfredse kunder
0 +
Revisorer
0 +